5 chei pentru a porni propria dvs. afacere online


Acum șase luni, am fost întrebat de moderatorul unei discuțiiGrup cu un număr mare de membri pentru a împărtăși câteva cuvinte de înțelepciuneCum am început online. Vroia să le împărtășescGrup eZine cu 20.000 de abonați.
Mi-a oferit o șansă să reflectez asupra experienței mele în dezvoltarea șiIncepand propria afacere pe Internet si site-ul Web. Mi-a luat aproape7 luni de studiu și de cercetare pentru a formula planul meu de afaceri șiSă implementeze modelul de afaceri, așa că am multe de împărțitAr fi indicat să o împărțiți în acest eZine. La urma urmei, astaEste dedicat să ajute antreprenorii de internet de începutA început cu o afacere online - și mai devreme sau mai târziu, să fie lorPropriul șef!
M-am întrebat: "Dacă pot să firesc ceea ce am învățat în ultimul timp7 luni, ce lecții am învățat ca chei pentru a-mi începe propriaInternet de risc? "Iată cele 5 răspunsuri-cheie pe care le-am găsit.
1. Descoperiți și căutați-vă PASIUNEA
Am constatat că aceasta este prima și cea mai importantă cheie. TaPasiunea este izvorul din care energia și entuziasmulSiasm vine de la. Dacă vă place ceea ce faceți și faceți ce faceți voiDragoste atunci faci ceea ce eu numesc "bucuria pură a muncii". esteNici măcar nu mai "lucrează", devine un mod de viață - este ceea ceAutorul și vorbitorul Jim Rohn numește "Arta trăirii".
Unii dintre voi ați auzit sau chiar ați citit cartea "Fă ceTe iubesc. Banii vor urma. "Sunt de acord cu acea declarație.Trebuie să fii pasionat de ceea ce faci. Oamenii vor observaPasiunea (sau lipsa acesteia) în afacerea dvs. sau aleasăefort. Odată ce oamenii vor discerne această pasiune, o vor faceTe urmează și vor cumpăra ideile, bunurile și serviciile tale.
Am știut pentru o vreme că sunt pasionat de a fi a meaSef, fiind independent. Am fost angajat, angajatorȘi lucrătorii pe cont propriu. Nimic nu învinge munca pe cont propriu, pe cont propriuopinie. Te lovește ca un "bug" când o "prinzi" -BYOB (Fii propriul tău șef) Bug. Sunt, de asemenea, pasionat de know-Urilor și învățării, mai ales cu ajutorul internetului, care le face chiarMai ușor de accesat orice informație oriunde în lume.După ce am descoperit acest lucru la începutul anului, am început un site web dedicatPentru a ajuta oamenii să învețe cum să devină propriul lor șef folosind ---Cele mai puternice mijloace de comunicare cunoscute de omenireInternetul.
Astfel, http://www.SuccessAccess.com "The Newbie Netpreneur'sPRIMUL ACCES LA SUCCESUL NET ".
2. Câștigați cunoștințe și Fii STUDENT din rețea
În orice domeniu sau profesie, trebuie să câștigați cunoștințeleSă atingă un anumit nivel de competență. Pentru a deveni expert înProfesia aleasă, mai multe cunoștințe și experiență suntNecesare.Trați-vă de afaceri pe Internet ca o carieră profesionalăIndiferent dacă o faci cu fracțiune de normă sau cu normă întreagă. Pentru tine saDeveniți un profesionist, trebuie să fii student al alesei talePrima profesie.
Aflați tot ce puteți despre produsul și serviciile dvs., dvs.Piața țintă și Internetul în ansamblul său. Fii perpetuuStudentul care învață continuu și aplică neîncetat ceea ceAți învățat pe drum. Eu o numesc "kinestezică"Învățare "- Învățați prin a face. Continuați să obțineți, continuați să aplicațiȘi să vă testați cunoștințele. Transformarea cunoștințelor în informații... apoi transforma informația în comunicare.Cel mai bun loc pentru a face acest lucru este Internetul.
3. Găsiți mentori - obțineți H.O.P.E. (ajutor din experiența altor oameni)
Ați auzit vreodată de zicala "nu re-inventați roata"?Sigur că ai. Într-un fel, undeva pe cineva dejaȚi-ai dat seama că ai reușit să reușești în asocierea pe care o primeștiîn. De ce să nu urmați rețeta lui dovedită pentru succes șiAplicați-o în situația dvs.
Comanda rapidă către succes este prin Mentorship. In zonaInternet Marketing, există deja cei care au găsitModuri de a avea succes .... chiar dacă Netul este încă nouȘi mai sunt multe de învățat. Găsiți aceste succes onlineMarketerii și modelează formula lor pentru succes. Căutați-leWebmasteri. Ai fi surprins să afli cât de generoși sunt eiSunt cu sfatul lor.
Este ușor să-ți urmezi pașii. Verificați site-urile lor web, citiți-leCartile si studiile lor. Cei mai mulți dintre acești experțiPublicați buletine informative GRATUITE, unde puteți învăța tone de aurNuggets de informații în fiecare săptămână. Am găsit chiar și câteva dintre eleCare oferă consultanță prin e-mail și telefon atunci când obținețiCărți și cursuri. Voi dezvălui cine sunt acești maeștri și ceAm învățat de la ei într-un articol viitor. Dacă nu puteți aștepta,Trimiteți mailto: WebMaster@SuccessAccess.com? Subject = Mentors_WPN
4. Împărtășește-ți EXPERTIZA
Dr. Stephen Covey, autorul celor 7 obiceiuri extrem de eficienteOamenii ", a scris că cel mai bun mod de a învăța principiile esteÎnvață pe alții.
Învățați-i pe alții și veți fi mai buni la el de fiecare dată când o faceți.Cu cât împărțiți și predați mai mult, cu atât mai mult veți deveni un expert.Cu cât deveniți mai mult un expert, cu atât vă îmbunătățiți mai multcredibilitate. Atunci când împărtășiți experiența dvs. (ceea ce suntețiPASSIONATE despre), nu numai că îți vei clădi credibilitatea.Va fi al

Postări populare