5 Factori cheie de luat în considerare


Cu economia de astăzi, tot mai multe companii se găsescCu care se confruntă situația de a reduce numărul de angajați să rămânăcompetitiv. Iată cinci factori cheie care trebuie luați în considerare atunci când selectațiO firmă de externalizare dacă compania dvs. se confruntă vreodată cu o forță de muncăreducere.
1. Tipuri de servicii furnizate.
O decizie pe care va trebui să o faceți referitor la outplacement este dacăMuncitorii strămutate ar beneficia cel mai mult de grup sau individualOne-on-one outplacement. Pentru majoritatea angajaților detașați,Dacă bugetul permite acest lucru, este preferată depășirea individualăDeoarece oferă o asistență unu-la-unu care îi va ajuta să se muteTransmite mai repede decât ar fi pe cont propriu.
Dacă vă hotărâți că vor beneficia cel mai mult de la depășirea individuală,Va trebui apoi să determinați ce servicii ar fi cele mai valoroaseAngajaților dvs. strămutate. O opțiune ar fi selectarea unuiFirma de externalizare care își dezvoltă CV-ul și scrisoarea de intenție pentru ei.O altă opțiune ar fi o firmă de outplacement care oferă spații de birouriȘi un calculator pentru muncitorul strămutat pentru a-și pregăti propria slujbăMateriale de căutare.
2. Domenii de specialitate.
Un alt factor de luat în considerare atunci când selectați o firmă de outplacement esteDacă este important pentru dvs. să aibă experiență de lucruTipul de salariați strămutate îi veți trimite. O legăturăFactor este dacă este important pentru tine ca firma de outplacementSpecializată în relațiile cu companii precum a ta.
Dacă domeniile lor de specialitate sunt importante pentru dvs., revizuițiSite-ul web al companiei de outsourcing și alte materiale de marketing pentru a vedeaCe este specialitatea lor sau le cereți direct. În cazul unui outplacementExpertiza firmei constă în deservirea companiilor mariPersonalul administrativ și afacerea dvs. mica deplasează cu experiențăManagerii, această firmă de externalizare poate să nu fie cea mai potrivită pentru dvs.
3. Experiența cu practicile curente de căutare a locurilor de muncă.
Cât de important este pentru tine să existe o firmă de depășireCu tehnici de căutare de locuri de muncă pe Internet? Este probabil că InternetulVa juca un rol-cheie in strategia dvs. de cautare a angajatilor stramutate?
Dacă stabiliți că înțelegerea pe Internet este un punct important de evaluarePentru o firmă de outplacement, verificați dacă firma de relocareRecunoaște importanța Internetului prin crearea unui site web. SuntEi conștienți de site-urile de top de carieră online? Oferă un serviciuPost angajați strămutate reia pe aceste site-uri de top de cariera on-line?Au abilitatea de distribuire a resurselor în mod electronic la oSelectați grupul de angajatori și recrutorii?
4. Durata de timp de sprijin este furnizat.
Un alt factor de luat în considerare la selectarea serviciilor de outplacement esteCantitatea de timp în care simțiți că muncitorul strămutat ar necesita depășirea locului de muncăa sustine. În general, cu cât este mai înalt nivel poziția, cu atât este mai lungăVa lua angajatul strămutat pentru a găsi un loc de muncă adecvat.
Un al doilea factor care trebuie luat în considerare este dacă muncitorul strămutat va fiSă primească sesiuni programate unu-la-unu programate, cu o tranziție în carierăConsultant sau dacă sprijinul în derulare nu include decât accesul la locuri de muncăCăutați materiale de asistență.
5. Costurile.
Costurile de externalizare trebuie să fie luate în considerare atunci când se selectează un outplacementfirmă. Verificați dacă costurile de depășire sunt clar definite șiAfirmați pe site-ul Web al firmei de relocare și în marketingmateriale. Încărcați numai dacă alegeți angajatul strămutatContactați firma de relocare pentru asistență sau sunteți taxat (ă) indiferentDacă salariatul strămutat primește sprijin? Sunt acoloPachete accesibile disponibile care oferă serviciile pe care le simțițiLucrătorilor strămutate ar beneficia cel mai mult de acestea, fără a le oferi nedoriteServicii?
Un alt factor de cost pentru a lua în considerare este dacă firma de depășire dăPuteți selecta serviciile de outplacement a la carte pentru a vă satisfaceare nevoie. De asemenea, determinați dacă compania de outplacement are un minimTaxa de plată sau dacă acestea vă vor percepe numai pentru numărul deDeplasați chiar dacă numărul este la fel de redusunu.
Luând în considerare fiecare dintre acești cinci factori, vă puteți dezvolta eficientCriteriile de selecție pentru a decide cel mai bine cu privire la un furnizor de outsourcingSă satisfacă nevoile angajaților dvs. strămutate, în timp ce vă respectațiconstrângeri bugetare.

Postări populare