5 lucruri pe care trebuie să le cunoașteți înainte de a decide asupra unei certificări


Formarea corectă de certificare
Trenurile variază foarte mult în ceea ce privește calitatea. Este esențial să alegeți furnizorul dvs. de formare în domeniul certificării pe baza unor aspecte precum calitatea materialelor, competențele și abilitățile formatorilor, facilitățile de consiliere, istoricul etc. Un formator bun este esențial deoarece puteți învăța din experiența sa reală.
A costat
De obicei, costul formării este o problemă importantă pentru oameni, uneori chiar un factor decisiv. Dar prețul nu ar trebui să fie singurul dvs. factor pentru alegerea unui antrenament sau a unei instituții de certificare. Întotdeauna gândiți-vă la oportunitățile prezente și viitoare, și nu la costurile necesare pentru a ajunge acolo. Nu este înțelept să economisiți bani prin alegerea unui antrenament inferior. Dar, rețineți că nu întotdeauna costul ridicat înseamnă o calitate ridicată.
Angajament și motivație
Rețineți că cei mai buni instructori din lume sau din facilitățile de clasă mondială nu pot învăța pentru dvs. Trebuie să vă angajați să învățați. Lipsa de angajament este o mare problemă și de obicei apare din cauza lipsei de motivație. În majoritatea cazurilor, acest lucru "vă ajută" să deveniți una dintre persoanele care plătesc taxa de instruire doar pentru a colecta certificatul. Devenind una dintre acele persoane, pierdeți doar timp și bani. Certificatul nu vă va ajuta la fel de mult ca și cunoștințele dobândite în cursul formării prin cursuri și exerciții. Deci, ține minte motivele pentru care te afli acolo (asta te ajută să rămâi motivați) și fii pregătit să înveți și să aplici ceea ce ai învățat.
Modelul corect de formare
Nivelul dvs. de calificare și de motivare sunt doi factori importanți care trebuie luați în considerare atunci când alegeți soluția de formare pentru certificare. De asemenea, luați în considerare constrângerile financiare și timpul de studiu disponibil. Toți acești factori sunt folosiți pentru a găsi modelul potrivit de pregătire pentru dvs. Cursurile instruite de instructori sunt considerate mijloacele cele mai eficiente de a dobândi abilități și cunoștințe, deoarece ele par să atingă mai mult pentru elevi decât orice alte opțiuni de formare, mai ales atunci când vine vorba de exerciții mai dificile. Cu toate acestea, dacă aveți deja anumite abilități practice și / sau nu aveți timp să participați la formarea condusă de instructor, sunt disponibile alte opțiuni de învățare (cărți, teste de practică, formare pe bază de computer și chiar învățare online). Dacă vă aflați în această situație, un amestec de învățare pe cont propriu și învățarea în sala de clasă ar putea fi un lucru potrivit pentru dvs.
Soft skills
Aproape toate cursurile de certificare se concentrează pe dobândirea de abilități și cunoștințe tehnice. In orice caz. În scopul de a construi o carieră în domeniul IT, mai sunt multe lucruri care trebuie luate în considerare doar ca abilități tehnice și cunoștințe. Aveți nevoie de abilități moi pentru a deveni mai valoroase. Aceste abilități includ prezentarea, comunicarea, marketingul și managementul de proiect, pentru a numi doar câteva. Abilitățile tehnice și deciziile de formare în domeniul certificării sunt importante, însă dacă nu vă puteți trata pe piață, avansarea în cariera dvs. va fi o sarcină foarte dificilă. Atitudinea este un alt lucru important în lumea reală, deoarece altitudinea va fi determinată de atitudinea ta. De asemenea, dezvoltați abilitățile profesionale și practicați întotdeauna într-o manieră etică.
Știu că timpul și efortul implicat în formare pot fi intimidante, dar rețineți că în această lume în continuă schimbare condusă de tehnologiile informației și comunicațiilor, investiția în educația dvs. este cea mai bună investiție pe care o puteți face vreodată.

Postări populare