7 pasi pentru a promova in cariera


Realizarea excelenței în munca noastră este o parte integrantă a sentimentului cu adevărat satisfăcut în viață. Dorim carierele sau afacerile noastre să înflorească, făcându-ne să fim siguri din punct de vedere financiar și mulțumiți de realizările noastre. Iată câteva șapte pasi care duc la creșterea și excelența în carieră. Atunci când sunt utilizate ca parte a unui plan de acțiune total, aceste pietre de trecere pot contribui în mod imens la îndeplinirea pe care o doriți.
1. Faceți un angajament de excelență
Un angajament pasionat de excelență este un prim pas spre creștere în orice efort. Nu este suficient să spunem că dorim să fim excelenți; Trebuie să ne angajăm.
Indiferent dacă sunteți antreprenor, proprietar de afaceri, angajator sau angajat, vă angajați să deveniți excelenți în domeniul ales. Când vă angajați la excelență, veți crește personal și profesional.
2. Împuterniciți-vă pe ceilalți prin continuarea învățării
Angajamentul față de excelență necesită învățare continuă. Păstrați-vă abilitățile ascuțite prin citirea celor mai recente cărți și participarea la seminarii, cursuri sau ateliere. Solicitați feedback de la clienți, clienți, supervizori, colegi și angajați. Evaluați-vă frecvent și căutați abilități cheie care necesită îmbunătățiri.
Împuternicind-te cu cunoștințe, vei culege recompensele de creștere continuă și de performanță excelentă. Veți inspira și pe alții să caute abilitarea, excelența și creșterea.
3. Înmulțiți-vă eforturile prin intermediul rețelei
Spuneți mai multe persoane despre modalitățile specifice pe care le puteți ajuta pentru a le satisface nevoile. De exemplu, în loc să spui: "Vând proprietăți imobiliare", ați putea spune: "Ajut familiile cu venituri mici să găsească o locuință la prețuri accesibile și accesibile în zone unde au dorit întotdeauna să trăiască". Spuneți-i oamenilor ce anume vă face deosebirea serviciul sau produsul. Totuși, păstrați-vă interacțiunile cu inimă și spontană. Puneți întrebări care arată interesul față de celălalt individ. Asigurați-vă personalitatea, precum și serviciul dvs. memorabil.
Compilați o listă de persoane cu care doriți să lucrați sau să faceți afaceri. Participați la seminarii sau ateliere și rețeaua la fiecare ocazie. Dacă cineva nu are nevoie de serviciul dvs., el sau ea ar putea cunoaște pe cineva care face. Mențineți întotdeauna o rezervă de cărți de vizită cu dvs. Când ați construit o relație de afaceri cu cineva sau ați câștigat un client mulțumit, cereți recomandări. Referințele personale vor aduce un procent mare din afacerea dvs.
4. Comunicați puternic
Când lucrați în rețea sau interacționați cu colegii, comunicați puternic prin amintirea a trei litere: ALC. Acestea stau la întrebarea-ascultare-clarificare. Puneți întrebări pentru a determina nevoile și dorințele celorlalți. Ascultați empatic - nu numai să auziți, ci să înțelegeți. Apoi clarificați prin reformularea și repetarea a ceea ce a spus celălalt individ. Dacă este necesar, reformulați întrebarea dvs. și adresați-vă întrebări suplimentare.
Ascultarea puternică este cheia unei comunicări puternice. Acordați atenție limbajului corpului. Ascultați indiciile non-verbale care dezvăluie sentimentele în spatele mesajelor vorbite și apoi clarificați-le. Comunicarea puternică va duce la o creștere continuă a carierei, excelență și satisfacție.
5. Lead cu Empatia
Indiferent de ce poziție ocupați în prezent, întotdeauna îi conduceți pe alții prin influența voastră. Le influențezi pe alții cu gândurile și acțiunile tale, chiar dacă nu știi să faci asta.
Gândiți-vă la trei lideri pe care îi admirați. Ce trăsături și abilități de conducere admirați cel mai mult în acești lideri? Această întrebare vă va arăta cele mai adânci valori de conducere. Conducerea cu empatie conduce din cele mai profunde valori. Aceste valori vă permit să vă concentrați pe punctele forte ale celor pe care îi conduceți; Ele vă permit să conduceți pe alții în felul în care doriți să vă conducă.
6. Mențineți aptitudinile fizice, mentale și spirituale
Un corp sănătos ajută la menținerea unei minți sănătoase și invers. Puterea spirituală hrănește atât corpul cât și mintea. Cultivarea credinței în Dumnezeu ne întărește hotărârea de a depăși adversitățile și de a ne concentra pe rezultate mai degrabă decât pe blocaje.
Urmați un program de wellness sănătoasă, consultați fizic regulat și rugați-vă sau meditați în fiecare zi. Programați un timp zilnic pentru relaxare. Stabilitatea fizică, mentală și spirituală contribuie la creșterea constantă și excelența maximă în îndeplinirea scopurilor noastre individuale.
7. Slujește-te cu dragoste, credință și recunoștință
Primim în această viață numai ceea ce dăm mai întâi. Aceasta include gândurile și atitudinile noastre. Umpleți-vă gândurile cu spiritul iubirii pentru cei pe care îi slujiți. Comunică-ți cea mai profundă recunoștință clienților și clienților pentru încrederea în tine. Afișează recunoștința în moduri speciale care oferă o valoare mai mare decât se aștepta.
Încrederea clienților și a clienților să ia decizii potrivite pentru aceștia. Dacă aveți credință în cei pe care îi slujiți, ei vor avea încredere în voi.
Luați această provocare acum
Faceți o listă cu cel puțin douăsprezece moduri diferite în care puteți implementa fiecare dintre aceste pietre de pas în următoarele 12 luni. Selectați șapte elemente, câte un element din fiecare listă de doisprezece

Postări populare