Secretele unei scrisori de intentie efeciente


La fel ca și întârziere, marele Rodney Dangerfield, scrisoarea de intenție "umilă" nu primește nici un respect.
Căutătorii de locuri de muncă petrec atât de mult timp și energie pe CV-urile lor, nu mai au nimic de oferit scrisorile lor de salvare, neglijate.
Greșeală mare, mare!
Scrisoarea de intenție bine scrisă nu este CV-ul care poate să vă aducă mai multe interviuri de angajare. Scrisoarea de intentie este singura ta sansa de a te "comercializa" intr-adevar unui angajator folosind strategii de marketing dovedite rareori gasite in scrisoarea de intentie tipica.
În schimb, există doar atât de mult de făcut cu CV-ul tradițional sau CV-ul. Cred că scrisoarea de intenție elaborată cu atenție este mai importantă pentru succesul dvs. în căutarea unui loc de muncă decât orice alt document scris, inclusiv CV-ul.
În calitate de profesionist de marketing direct de peste 20 de ani, vă aduc la cunoștința mea cele 7 secrete ale unei scrisori de colaborare extrem de eficiente:

    
ADRESAȚI scrisoarea dvs. de intenție unei anumite persoane. Faceți tot ce este mai bun pentru a afla "Către cine" trebuie să vă adresați scrisoarea dvs. de intenție. "Draga Manager" este lipsit de viață.

    
DESCHIDE cu o primă propoziție care atrage atenția pentru a prinde cu adevărat cititorul. Acest lucru va garanta aproape scrisoarea dvs. de intenție și relua obține o privire mai atentă.

    
REAMINESC mai puțin este mai mult. Cele mai bune scrisori de intentie au mult spatiu alb. Scrisori de intenție care sunt clar, concentrat, scurte și dulce teren mai multe interviuri de locuri de muncă perioadă.

    
FOCUS pe ce puteți face pentru angajator. Cum puteți beneficia în mod special de companie? Faceți puțină cercetare și relaționați acest lucru pur și simplu în scrisoarea dvs.

    
ALEGEȚI CUVINTE care arată entuziasm și pasiune pentru poziția pe care o cauți ... (mare, mare secret!) Apoi, dă-ți această pasiune în interviul cu tine.

    
CERERE O ACȚIUNE pe care doriți ca angajatorul să o ia: "Mi-ar plăcea foarte mult ocazia pentru un interviu personal în această săptămână." (Niciodată nu știi până nu te întrebi.)

    
Sfârșitul scrisorii de intenție cu ceva entuziast și spunând: "Aștept cu nerăbdare să fiu intervievat cât mai curând posibil. Vă mulțumesc foarte mult pentru această ocazie". Cu sinceritate, Jane Jobseeker. (Observați cum Jane presupune că va ateriza interviul? Este inteligent, inteligent și funcționează ca un farmec).
Gândiți-vă la scrisoarea dvs. de intenție ca scrisoare de vânzări. Singurul scop al scrisorii dvs. de intenție este să vă aterizeze mai multe interviuri de angajare. Aceasta este linia de jos. Prin utilizarea strategiilor de marketing dovedite pe care le-am prezentat mai sus, veți ateriza interviuri de calitate mai bune decât concurența dvs.
Trebuie să găsești o modalitate de a-ți obține "piciorul în ușa companiei" pentru a avea șansa de a ateriza locul de muncă. Cu scrisoarea de intenție potrivită puteți sufla ușile oportunității deschise. Și amintiți-vă, mai multe interviuri de locuri de muncă se traduc la (vă rog, te rog) ... mai multe oferte de muncă.
În cele din urmă, cel mai important sfat pe care vi-l pot oferi este următorul: urmăriți-vă fiecare post de conducere, contact și comunicare. Urmați este "cheia de aur" pentru a obține angajat pentru munca de visele tale. Utilizați scrisori de intenție de urmărire, vă mulțumesc scrisori, chiar și apeluri telefonice ulterioare. Urmărirea poate dubla literalmente șansa dvs. de succes. Acesta este, de asemenea, unul dintre ingredientele secrete care lipsesc de la 99% din toate cărțile de cărți ale persoanelor care caută un loc de muncă.
Veste bună pentru tine!

Postări populare